Hard candy Lash Tinsel Chrome Mascara in Sapphire Makes Lashes Twinkle like bit Gemstones!

Nem tudok hazudni, egy kicsit “vanília”, amikor szempillaspirálra vonatkozik. Amikor néhány héttel egy újat kaptam vissza, nem véletlenül választottam fel a “barna / fekete”, és visszahúzódtam az azonnali elismertem. Már mindig sokkal több a “feckest fekete” típusú csaj, amikor ezekre a szempillákra vonatkozik, és nem indulok el gyakran.

Not long back NYX released an immense variety of vibrant, budget-friendly vibrant mascaras that seem lovely, as well as the world of glittery mascaras is vast, however I just haven’t been able to part with my valuable carbon black hues…

HIRDETÉS

Adja meg a nehéz cukorka lash Tinsel Chrome Mascara-t (körülbelül 6 dollár a Walmart-nál), egy másik, hasonlóképpen a költségvetésbarát fogantyú a márka már kiemelkedő fényes mascaras.

Graphite, a metallic aluminum silver, as well as Sapphire, a deep, luminous gemstone blue, have me altering my tune about shimmery, vibrant mascara.

Mindketten új árnyalatúak a meglévő tartományhoz, amelyek mindegyike körülbelül 6 dollár.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

“Hozzon létre futurisztikus krómozott szempillákat, amelyek szórakoztatóak, valamint ugratás a Lash Tinsel Chrome szempillaspirálra. The pearl packed formula evenly coats lashes as well as the comb-like applicator removes any type of clumps for a expert look every time! Rétegek fekete vagy tonális szempillaspirál felett sokkal élénkebb, többdimenziós megjelenéshez. ”

– hardcandy.com

Hard Candy Lash Tinsel Mascasa Sapphire-ben

Sapphire olyan pigmentált, hogy ez a világból van! Intenzíven fémes, valamint egyszerűen alkalmazható, nehéz lesz kihagyni egy mérföldnyire.

HIRDETÉS

A kemény cukorka kiváló feladatot végzett ezzel a képlettel. Sure, it’s unmistakely a mascara, however it feels a bit much more liquidy than I’m utilized to. A jól megtervezett kefével párhuzamosan viszonylag sokoldalú terméket kapunk.

Eddig néhány különböző módon használtam Sapphire-t:

Ha közvetlenül a csupasz szempillákon festett (három vagy négy réteg fogja meg), nehéz cukorka lash Tinsel Chrome Mascasa fogja, hogy a fényt annyira finoman rögzíti a fényt. A halottaktól a szempillák úgy néz ki, mintha hagyományos fekete szempillaspirálot használnak; Az oldalról azonban a fény a szempillákat úgy néz ki, mintha számtalan kis kék halogén izzólapot bevonnak.

Ha egy hagyományos széntartalmú fekete szempillaspirálra réteges, sokkal több dimenziót biztosít. Pontosan így alkalmaznám Sapphire-t egy éjszakára. The shimmering blue bits are much more visible against the black base, as well as the shine shines even brighter when it catches the light.

* Ugyanúgy használható bélésként! * A feltételezés, hogy mi, hölgyeim? Mindaddig tart, amíg számos hosszú, hosszú, folyékony liner-formula.
Más szóval, nincs használva, és nincs üvegezés. Ha azt szeretné, hogy koordinálja a szárnyát a lebegő szempillákkal, nézd meg még többet, mint Sapphire!

Szent tehén!

Mit gondolsz? Néha kezdeményezed a színes, fémes mascaras világába, vagy mindig fekete maradsz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *