Mac srác, mint a titkos matt rúzs: Guy lehet, hogy a rejtély, de ez a hölgy szereti az ibolyát

az új Mac srác segítségével, mint a titkos rúzs ($ 16)
Itt van a titokzatos megjelenésem!

Megpróbáltam titokzatosnak tartani ezt a fotót, mivel az új 16 dolláros Mac Matt rúzsot használtam a fickóban, mint a rejtély, valamint én lövöldözöttem a Sultry és megfoghatatlanul … de ezek az, amit kaptam.

HIRDETÉS

Az új Mac Guy viselése, mint a titkos rúzs ($ 16)
Haha! Nincs koncepció, mi folyik itt ebben a képen …

Azt hiszem, talán félúton voltam egy “Haaay” áthelyezésével, amikor a videokamera zárgombja kattintott.

Igen … Nehéz megmondani most.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A férfiak, mint a titok, az egyik a 22 matt Mac rúzs egyike az új matt ajakgyűjteményben, amely EN elérési út a hosszú távú vonal, valamint a Mac webhely tekintetében május 28, valamint a Mac számlálók, valamint a boltok Egy kicsit később június 11-én mindegyike 16 dollár.

Ez a szín! Megmutatta nekem az utat … Most eljöttem, hogy felismerjem, hogy én vagyok az ibolya matt ajkakról.

Hasonló színeket használtam, mielőtt krémes vagy fényes volt, de soha nem, mint ez. I believe that the finish, since it’s matte, kind of tones down the natural brightness as well as intensity that this violet would otherwise have, to make the whole impact much more major and, attempt I state it, mysterious…

A program szeretem a színt, mivel ah-Maze-Ballz. as well as I likewise like practically whatever about the formula — exactly how smoothly it applies, the traditional MAC vanilla flavor as well as scent, as well as the six-hour wear time (when I apply, then blot, then apply again, although it’s pigmented sufficient to get away with a single layer if you don’t mind sacrificing some wear time) — however at the danger of sounding like a damaged record, or at least a stuck CD, the MAC Matte Lipstick formula is relatively drying. Talán sokkal többet észlel, mivel az ajkaim, amelyek természetesen szárazak, de még mindig lehet, hogy szem előtt tartva, ha úgy véli, hogy ez a szín, vagy az egyik Mac más matt.

Mac srác, mint a titkos rúzs, az NC42 bőrre

I believe you’ll most likely likewise truly want to utilize this color with a lip liner, since when I tried it both with one as well as without, it looked wonky without.

Kiderül, hogy Matte Violet rúzsok teljesen megbocsátása (mint például számos piros rúzs, valamint keserű ex-boyfriends!). Egyértelműen meghatározott határértékre van szüksége, mivel egyébként rendetlennek tűnik.

Nem hiszem el, hogy fennáll, hogy elfogyjon, és megvásároljon egy különálló illeszkedő lila ajakbélést. Csak egy árnyalatot használok a természetes ajakszínemhez közel, ebben a helyzetben Housglass panorámás ajakbélés Edenben. Először az ajkaim éleit nagyon elsősorban a srác, mint a titok tetején való alkalmazása (a színt, mint az ajakbélés széleit) egy ajakkefével.

Néha megállok egy rétegben, de ha egy kicsit további kopási időt akarok, akkor blotot, majd alkalmazzák a második réteget. Aztán kapok egy üzletet tiszta csomagolással, egy kicsit olyan porgal, mint a por, valamint a por, amely enyhén körül van az ajkaim, hogy elvegye a szélét a vonalról, és lágyítsa meg.

Ár: $ 16, 22 matt rúzs a matt ajakgyűjteményben
Elérhetőség: hosszú távú kollekció, valamint a Mac webhely tekintetében május 28, valamint a boltok, valamint a számlálók június 11-én
Smink, valamint Charm blog értékelése: a

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

P.S. Örülök kedden. Pontosan hogyan volt az emléknapod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *