The story of the woman who Ate two Breakfasts: Brunch at Serpentine SF

Food pics!

Soha nem lehet sok élelmiszer képet ebben a napban, valamint az életkorban.

HIRDETÉS

Oké, jól, de … sajnálom! Nem tudom segíteni.

Itt volt, amit San Francisco-ban maradtam a San Francisco-ban, szombaton a bátyámmal. I hadn’t seen him in a couple months, so I drove out to his community in SF to satisfy him at a location called Serpentine.

Az egyik oka annak, hogy a helyet választottam, mivel a foglalás foglalásáért, valamint az SF-ben nagy mennyiségű helyszínt, valamint várni kell.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

De a RZZIES olyan sokkal könnyebbé teszi! A gyomrom, valamint én nem volt türelem, hogy várjon reggel …

A parkolás hasonlítható az ezen a területen. Az étterem megtalálható a Portero Hill dogpatch közösségében, valamint sok utcai parkoló az étterem körül. Ez meglehetősen lapos, ezért nem kell, hogy a cookie-k bármilyen típusú meredek dombjait, vagy bármilyen nehéz parkolót csinálsz.

Hé, ezek azok a dolgok típusa, amiket hinni kell, amikor az SF-ben villogsz, és nem kell semmilyen típusú drámát a kávéval, valamint a palacsintaimmal, köszönetet mondani neked rendkívül sokat.

A palacsinta, a hajdina palacsinta ezen a helyen isteni. Mint a szemed, a fejed hátuljára gördülnek – pontosan milyen finom.

Valójában nem tudtam választani a palacsinta és a Huevos Rancheros között … így vettem mindkettőt. LOL!

Igen, én vagyok az a nő, aki két megrendelést helyez el a Brunch-en. Tényleg, olyan dolgok, mint ez az egyetlen ok, amiért futok. Nem szeretem választani a sós és édes között. Mindkettőt akarom.

A testvérem, valamint az El Hub, ellentétben velem, kiválasztott, hogy megmutasson néhány korlátozást. A bro-t vásárolta meg a baromfi sült steak cornbread …

… és El Hub megkapta a tojás / hús / burgonya kombinációt.

Mindhárom nagyon örült az étkezésünkkel. Kiváló szolgáltatás is.

HIRDETÉS

Megértette az üzletet. Ha valaha is kipróbálod ezt a módszert a városban, rendkívül sugallom Serpentine Sf-ben.

Oh, as well as if you want to choose Sunday brunch, though, much better make a booking sooner than later. A hely nem rendkívül hatalmas, és gyorsan kitölti. Talán néhány hét vagy egy hónap előtti könyv.

Nagyon ajánlott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *