Rabja volt a Bronzernek, és éltem, hogy elmondja

, amikor új előnye van Hoola Bronzer, valamint menjen egy érintő …
Rendben van.

Ez teljesen rendben van.

HIRDETÉS

Elmentem vele, elmentél vele, mindannyian elmentünk vele …

Bronzer függőség!

Ja, ez egy valódi dolog. Lol.

Az enyém 2014 körül történt, ami az volt, amikor azt hittem, hogy egy személy soha nem viselhet elegendő bronzót, és tényleg felhalmozódtam. Annyira Bronzer voltam, hogy volt egy odaadó Bronzer Smink fiókom, és bemegyek arra a fiókra, hogy kiválasszam az egyik, kettő vagy gyakran négy (!) Különböző bronzokat, hogy minden reggel viseljen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez komoly volt.

Emlékeztem erre a fázisra a sminkes utazáson, mivel az új Hoola Bronzers előnyben részesül. A haszon csak két újat vezetett be, sötétebb árnyalatokkal, pirított és karamellal (30 dollár), valamint ahogyan az arcomon átnyúltam az arcomon, egy nagy, bolyhos ecsettel, azt hittem, pontosan, hogy más módon MOST BRONZER kezelése most, mint a napon. Karen hátulról a napra rám nézett rám, és azt mondta: “Mi a fene, haver?! Nem használsz szinte elegendő bronzerrel! ”

Ó, igen, még mindig nc42!
Vissza 2013-’14, azt akartam viselni. Az. Smink.

Minden utolsó bit. Primer, por, színes korrektorok – az összes harang, valamint a sípok. Amellett, hogy Bronzer volt az én preferált dolog. Pontosan lenyűgözött, hogy az egyik látszólag alaptermék teljesen átalakíthatom az arcom alakját.

Néhány nagyon óvatosan tette swipeket (ok, sokkal több, mint néhány, ha ha ha!), És menjünk valódi, nem sokféle keverés, élesíteném az arccsontomat, valamint az én gomb az orrát vékonyabb as well as my forehead look less large — the latter two being things I’d always been especially self-conscious about. Hosszú ideig használtam, hogy láttam, hogy a tükörben lévő üzletem különböző, átrendeződött változata.

Én: A legvalószínűbb, hogy először vegye ki az őrült klipeket. Hasonlóképpen nekem:

A fordulópont számomra a Nordstromban érkezett, miközben megvizsgálja a cipőket …

Megpróbáltam egy pár magas sarkú szandálot, és ellenőriztem magam egy teljes hosszúságú tükörben, amikor megálltam a közép-stomp, valamint a realizált – szent sh * t – Úgy nézek ki, mintha két zebra csík van az arcom oldalán!

Két látható párhuzamos vonal futott le az oldalán, valamint egy vastag bronzcsíkot, amely a homlok tetején halad.

Volt egy áttörő pillanat. – Nem sokkal több zebra csík -, csendben ígértem. “Nem több.”

Ne kapj rosszul, még mindig szeretem a dolgokat.

Csak nem olyan nehézkezes vagyok vele. Megteszem egy puszta tapintást az arcomon, egy gyengéd söpörés az én homlokomon, és ez általában elegendő ahhoz, hogy hozzáadjon egy finom napsütött valamit – valamit a bőrömnek, ami rendben van.

Hoola karamellát viselt az arcomon, valamint az orrban, a gyűrődésben, valamint a homlokom tetején egy kicsit napsütötte. Blush: Clinique Sunset Glow. Rúzs: Mac Crosswires. Eyeshadow: Roam fellebbezés borostyán hullám. Eyeliner: Clinique meglehetősen egyszerű toll. Szempillaspirál: Mac ruttoned play Alapítvány / Contalier: Kosas színezett az olajat a 06 hangon, valamint a Maybelline azonnali korszakban az Aranyban.
Nem érzem a követelményt a természetes tulajdonságaim módosítására. (Oldalsó megjegyzés: Ez egy teljes “Nother történet, de a lényeg az, hogy hevesen dolgoztam, és szorgalmasan dolgoztam, mint én szeretem magam, ahogy én vagyok az utóbbi években, valamint egy részét, hogy szeretem foglalkozzon csak a módszerrel.)

HIRDETÉS

Néha a Sephora-t is böngészem, és látom a Gal segítségével gyönyörű bronzer, vagy látni fogom a J. Lo sminkjét (Bronzer napok), valamint higgyem magamnak: “Wow, csodálatosnak tűnik” Szóval ki tudja? Talán újra visszamegyek a Body Bronzer Bandwagon-ra. Mindannyian smink fázisokkal mennek, ugye? Ez az egyik legmenőbb dolog, azt hiszem. nobody states you have to like the exact same makeup forever.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *