Viseljen sminket, amikor nyaralsz?

A BEIGNET-FELHASZNÁLHATÓ EXTLOW-ban a múlt héten a reggeli után a Cafe Du Monde New Orleans-ban (a legvalószínűbb, hogy ezer vallogó, valamint két tonna porított cukor csak a jobb oldalamra)
Viselek sminket nyaralni?

Ó, teljesen, én. Tény, hogy nem hiszem, hogy soha nem hoztam sminket velem a nyaraláson, de azt, amit használok, attól függ, hogy mit fogok csinálni, természetesen. Mintha ez egy tengerparti kirándulás, akkor általában csak kitöltem a szemöldökemet, valamint a szemöldökemet, valamint a nagy intenzitásomat, de folytatom a nagy intenzitásomat, de ha valaki körül fogok járni, vásárolok, mint a városnézés , then I’ll usually do some type of customized version of a routine non-vacation daily look.

HIRDETÉS

And by “modified,” I mean that I’ll see exactly how much I can get away with before El Hub starts getting antsy.

Oh, about the makeup I’m using above, that’s quite much what I used daily of my trip to new Orleans — a bit feline eye flick, a bit of bronzer, blush as well as a bright lip.

Hidd el, vagy nem, a Nola esővel és nevetséges páratartalommal maradt. Ha többet gondolsz arról, hogy többet hallunk róla, valamint a kinézet, amit felfelé használok, hadd tudjam meg!

Általában sminket viselsz, amikor nyaralsz, és ha igen, akkor valaha is megy?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. boldog keddet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *