Matte ajkak nyáron: Vannak, vagy nem?

Ez Mac Matte rúzs a trópusi tónusban a mah ajkakon, az úton
Matte ajkak nyáron: A do vagy nem?

Számomra mindenkit csinálnak! — but if you’d asked me a couple years ago, I probably would have said “don’t,” because I’m also a sucker for the classics, which for summer normally indicates glossy lips, dewy skin, and — gah! Minden fényes!

HIRDETÉS

A szívem megduzzad a smink boldogsággal, amikor gondolok rá …

De most sok matt rúzs az ajak jelenetén, nem tudok segíteni magamnak. Szeretem azt a módot, ahogyan személyesen és képekben néznek ki, különösen akkor, ha egy márka a klasszikus nyári színeket, mint a korallot.

Amennyire én aggódom, a nyári időm matt ajkak, de sokkal nagyobb valószínűséggel viselnek egy matt ajkát egy standard nyári színekben, mint egy élénkvörös vagy mák, vagy korall, forró rózsaszín vagy Fukszia, mint egy sötétebb, mélyebb bogyó, szilva vagy bor. Elmentem ezeket a sötétebb árnyalatokat.

Mit gondolsz a matt ajkakról nyáron? Vannak, vagy nem az Ön számára?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Karen

P.S. Goooood reggel! A nap ki van, a madarak énekelnek, és most megismételtem a cica videókat.

I found a treasure trove of kitty videos on the foster_kittens instagram page, and I may or may not have just spent the past 10 minutes enjoying little tabby kitties yawn, stretch and play.

A Gal, aki fut az oldal Fosters cica és hamarosan anyu-macskák, majd cikkeket és videókat a kitties, ahogy nőnek fel, és kiment az örökbefogadásra.

HIRDETÉS

Annyira aranyos! Nem is tudom …

A jelenlegi Mama macska a lakóhelyen Maggie, félig sziámi fellebbezés, aki csak négy bájos kiscicát születt, más néven “a mágnék”.

Kezdje ezt a videót a két mágnéktól félve, hogy egy ujjal fél (lásd, hogy az egyik a bal oldalon rázza?). Ne légy megdöbbent, ha azonnal megolvadsz egy meleg halom Lovey-Dovey Goo-ba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *